Abonnementen

Kom met ons werken aan een logische voedselketen! Sluit jouw bedrijf aan bij onze missie? Laat ons dan weten wat jij nodig zou hebben om bij Voedselstation te produceren, of maak een afspraak om een kijkje in de keuken te nemen. Onze abonnementen vind je hier.

Klein

€450,- p/m
- productieruimte 2 dagen per maand/ 4 halve dagen - toegang tot netwerk/ community events.
Meer info

Middel

€610,- p/m
- 4 dagen per maand productieruimte - toegang tot netwerk/ community events.
Meer info

Groot

€790,- p/m
- 8 dagen per maand productieruimte - toegang tot netwerk/ community events.
Meer info
Download Flyer

Onze faciliteiten helpen jou tijdens alle stappen van het productieproces

Kantoor

Op ons kantoor komen mensen vanuit de hele voedselketen elkaar tegen en dat zorgt voor verandering. Wil jij op deze plek zitten om te leren, samen te werken of je sales beter te laten lopen? Of zoek je simpelweg een vergaderruimte? Het kan allemaal! . Er zijn 2 vergader ruimtes en 20 flexwerkplekken. Ieder bedrijf krijgt ook een compacte opslagplaats op kantoor. Verder is er koffie van Bakkie Bruis, Degrow kombucha en siropen van Roze Bunker uit de tap.

Productielocatie

De productielocatie in de fabriek is het hart van Voedselstation. Het is een dynamische plek met verschillende faciliteiten voor het produceren van drank en voedsel. Hier kan je van koken tot vullen, labelen tot doppen draaien van klein opschalend 2000 units op een dag wilt maken: het gebeurt hier allemaal Heb je aanvullende wensen, dan kunnen we deze mogelijk samen en wellicht met andere makers helpen realiseren.

Opslag

In Voedselstation zijn er verscheidene mogelijkheden voor opslag. Er is ruimte voor opslag op pallets, er zijn schappen voor kratten en er is een koel- of vriescel. Deze opslagruimte wordt in overleg afgenomen tegen een meerprijs. Voor grote hoeveelheden of langdurige opslag hebben we een sterk netwerk in de omgeving. Voor meer info, neem contact op met de floormanager