Bloesem boeket

Mon, May 20, 24

9:30-16:00

 

DOE JIJ MEE AAN ONS VLIERBLOESEM PLUKTOERNOOI?! Dit is jouw kans om fruitslager in spé te worden en mee te draaien in een dag van het leven van een Fruitslager! Kom jij ons op 20,21,22 of 23 mei helpen met vlierbloesem plukken? Dit zal plaatsvinden in Oisterwijk in Brabant.

De vlier bloeit elk jaar tijdens de piek van de lente en kondigt met natuurlijk vuurwerk de zomer aan. Snel trekken de fruitslagers eropuit om de vrijgevige vlierbloesem te plukken. Van Moeder Aarde mag je nemen, maar je moet ook geven! Zodat ook in de toekomst de vlier ons landschap verblijdt met haar bloemencorso, stekken we elk jaar weer nieuwe vlierstruiken. Dát is de Bloesem Power filosofie

Sluit je ook aan bij de fruitrevolutie en doe mee aan ons pluktoernooi. We verheugen ons nu al op een bloemige dag!

 

 

TOEKOMSTMAKEN: Een programma bij Voedselstation waarin we laten zien wat er mogelijk is in het creëren van een nieuw voedselsysteem. We tonen dat het kan omdat we geloven dat doen de snelste weg naar verandering is. We brengen burgers, boeren, telers en ondernemers samen en maken de verbinding met voedselproductie bij Voedselstation. Zo maken we samen de fabriek zonder baas. 

 

Sign In
Bloesem boeket